Efteråret er sæson for prisstigninger på det danske tv-marked. I år gælder det dog ikke, hvis du er medlem af Svendborg Vest Antenneforening. Sammen med Stofa har de nemlig gjort det muligt at holde tv-priserne i ro i hele 2021.

Der er gode nyheder for alle Stofas tv-kunder. Den danske tv- og internetudbyder, der er en del af Norlys, har nemlig i samarbejde med Svendborg Vest Antenneforening besluttet at holde tv-priserne i ro hele næste år. Det fortæller adm. direktør i Stofa, Sune Nabe Frederiksen:

– Hvert år regulerer tv-selskaberne priserne på deres indhold, og det betyder som regel, at priserne stiger for de danske tv-kunder. I år har vi i samarbejde med antenneforeningerne dog valgt at låse priserne på vores tv-pakker, og det betyder helt konkret, at vi ikke hæver prisen på vores tv-pakker i hele 2021.

Klik her og læs hele pressemeddelelsen >